11.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Poliția Rutieră Teleorman – Șapte permise suspendate și un certificat de înmatriculare retras

Sănătate

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat  55 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 29270  lei, au reținut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1certificat de înmatriculare.

Dintre acestea, 38 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru depășire,  5 sancțiuni pentru alte abateri și 1 sancțiune pentru lipsă ITP.

La data de 17 mai a.c., orele 12:30, polițiștii din cadrul Poliției oraș Zimnicea, depistând un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Zimnicea, având dreptul de a conduce suspendat.                                                             În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul  pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole