12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Miercuri, 25 mai 2022, se va desfășura şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman

Sănătate

Miercuri, 25 mai 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind rezultatele provizorii ale Recensământului General Agricol 2020.
  2. Raport privind activitățile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor întreprinse în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale 2022.
  3. Informare privind dotarea și încadrarea cu personal și tehnică de intervenție a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență la nivelul județului Teleorman.
  4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului canicular și secetos.
  5. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna aprilie 2022.
  6. Diverse

Materiale:

– Informarea privind  rezultatele provizorii ale Recensământului General Agricol 2020 este disponibilă aici.

– Raportul privind activitățile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor întreprinse în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale 2022 este disponibil aici.

– Informarea privind dotarea și încadrarea cu personal și tehnică de intervenție a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență la nivelul județului Teleorman este disponibilă aici.

– Proiectul de hotărâre pentru aprobarea planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului canicular și secetos este disponibil aici.

– Planul de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului canicular și secetos este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna aprilie 2022 este disponibilă aici.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole