14.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, mai 9, 2024

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere implementează Contractul de servicii pentru „Elaborarea studiului de fezabilitate drum de mare viteză București – Alexandria” – Adrian Gâdea

Sănătate

Am participat astăzi, la sediul Consiliului Județean Teleorman, în prezența domnului Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, la o întâlnire organizată pentru buna desfășurare a implementării obiectivului de importanță strategică națională vizând drumul de mare viteză București-Alexandria.

Scopul întâlnirii dintre reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) și reprezentanții județului, primari, dar și reprezentanții unor instituții deconcentrate din Teleorman, a fost de a identifica eventualele constrângeri cu privire la alegerea alternativelor de traseu, cât și acela de a corela obiectivele de investiții derulate la nivel local cu acest obiectiv de importanță strategică națională.

În prezent, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere implementează Contractul de servicii pentru „Elaborarea studiului de fezabilitate drum de mare viteză București – Alexandria”.

Se derulează prima etapă a Contractului, în care Proiectantul realizează o analiză detaliată(Analiza Multicriterială) în care propune minimum 3 alternative de traseu, care sunt analizate pe baza unor criterii tehnico-economice. În decursul acestei etape va fi stabilit traseul și profilul transversal al obiectivului de investiții, respectiv autostradă sau drum expres.Mulțumim, tuturor celor care au participat la această întâlnire!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole