13.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Polițiștii teleormăneni au aplicat 13  sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9425  lei și au reținut 6 permise de conducere

Sănătate

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 13  sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9425  lei, au reținut 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare.

Dintre acestea, 5 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru depășire, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri, 1 sancțiune pentru lipsă  Răspundere Civilă Auto.

 La data de 19 iunie a.c., orele 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Poeni au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Poeni, județul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .           

La data de 20 iunie a.c., orele 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Gălăteni au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, în localitatea Tătărăștii de Jos, având autorizația de circulație provizorie expirată.                                                                                                                                       

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea  în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole