9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Marți, 29 iunie, are loc ședința ordinară a Consiliului Județean Teleorman. Aceasta va fi transmisă în direct, la ora 11.00, pe pagina de Facebook a Mesagerului de Teleorman

Sănătate

Marți, 29 iunie, se anunță o zi plină pentru Consiliul Județean Teleorman, fiind programată o ședință ordinară prezidată de către dl. Adrian Gâdea, președinte al CJ Teleorman și președinte al PSD Teleorman.

Ședința se va ține în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Teleorman. Printre hotărârile care se vor afla pe masa consilierilor județeni avem:

  • Proiectul de hotărâre privind reorganizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea metodologiei de acordare a sumelor destinate acoperii cheltuielilor de transport și cazare, realizare de adoptator/familia adoptatoare, în vederea participării la procedura potrivirii practce cu un copil având domiciliul în alt județ decât cel al adoptatorului/familiei adoptatoare
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor și a documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investișii Reabilitare imobil Clădire (fost sediu Ansamblul de cântece și dansuri Burnasul)

Și multe altele.

Vă așteptăm pe pagina de Facebook a Mesagerului de Teleorman, mâine, la ora 11.00 dimineața, unde ședința se va transmite în direct.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole