1.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, noiembrie 30, 2023

O nouă întâlnire cu CARTEA, în cadrul programului „Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărțile nu au vacanță!”

Sănătate

Zeci de copii, adolescenți, tineri, dar și adulți și vârstnici au venit astăzi, 4 august, în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu” din Roșiori de Vede, la o nouă întâlnire cu CARTEA, în cadrul programului „Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărțile nu au vacanță!, organizat de Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction”.

Da, cărțile nu au vacanță și e minunat acest lucru, iar dorința de a citi, de a învăța lucruri noi despre Uniunea Europeană, despre unitate în diversitate, despre a avea inițiativă și a-ți exprima viziunea într-un an dedicat tinerilor europeni, toate acestea au fost atât de prezente în această zi frumoasă de vară.

Și pentru că „stă în puterea … noastră să schimbăm ceva”, voluntarii ED Teleorman au repetat intens, de data aceast în aer liber, la piesa de teatru forum „Pactul ecologic european – Gata să acţionăm #PentruNatură”, piesă ce va avea premiera în cadrulTaberei de comunicare și abilități practicecu tema: „Nouă chiar ne pasă! Dar ție?”, de la finalul lunii august.

Împreună construim viitorul! Până data viitoare, CITEŞTE!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole