17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Zilele Municipiului Alexandria 2022 – Azi au avut loc concursuri și activități sportive la Balta Puricel, la Tenis Club Edma și la terenurile din Pădurea Vedea

Sănătate

La Balta Puricel 16 familii pasionate de pescuitul sportive s-au întrecut într-o competiție care are ca principal scop petrecerea timpului în aer liber, în cadrul familiei și inițierea celor mici în tainele pescuitului sportive. S-au oferit premii(articole sportive și de pescuit) de participare tuturor, locurile I, II, III și captura competiției.

Tenis Club Edma – Deși zgura este considerate o suprafață dificilă, de la an la an tot mai mulți copii și tineri din Alexandria practică acest sport și s-au înscris la concursul organizat de Primărie. S-a jucat în 8 categorii de vârstă simplu, feminine și masculine, și 2 categorii la dublu. Câștigătorii au primit articole sportive.

Concurs de fotbal – Cel mai popular sport a atras și anul acesta foarte mulți participanți de toate vârstele la terenurile din Pădurea Vedea. Câștigătorii vor primi articole sportive.

Concurs Streetball (basket) – Școala locală de baschet fete și băieți cu rezultate importante la nivel național contribuie an de an la popularizarea acestui sport în rândul cetățenilor dornici de mișcare. Câștigătorii vor primi articole sportive.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole