11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Recunoștință veșnică eroilor din decembrie 1989 – Maria Stoian

Sănătate

Fraza memorabilă a Părintelui Galeriu despre cei care au fost ucişi în decembrie 89, surprinde cu durere realitatea cruntă pe care o resimțim și astăzi, respectiv „Armata a tras în aer…. Securitatea a tras în aer…. Iar noi am tras aer în piept”.

În anii care au urmat, aerul ucigător al acelor zile s-a impregnat extrem de repede, din păcate, în miresme letale, pe care, uneori le inspirăm și astăzi…

Acum însă, după 33 de ani, parfumul de libertate se resimte din nou în sufletele românilor, grație acelor eroi mulți și necunoscuți, care au pierit atunci și care visau să fie doborâte granițele…

Îmi exprim cu pioșenie gratitudinea și respectul pentru sacrificiul tuturor acelora care au făcut posibil să fim astăzi cetățeni europeni și să ne bucurăm de drepturi și libertăți la care nici nu îndrăzneam să visăm la începutul iernii anului 1989.

Consider, în consecință, că recunoștința este cel mai eficient mod de a ne arăta mulțumirea față de cei care au dat dovadă de sacrificiul suprem pentru viețile noastre liniștite de acum.

Deputat PNL Teleorman,

Maria STOIAN

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole