10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

CONTINUĂ CONFERINȚELE DE ALEGERI LA SUCURSALELE Filialei Județene ,,Mihai Viteazul” Teleorman a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

Sănătate

În data de 28 martie 2023, urmează a se desfășura la Alexandria, Conferința Județeană a Filialei noastre, unde se vor alege membrii care vor conduce filiala în următorii patru ani.
Aceasta va fi precedată, de conferințe de alegeri ale conducerii Sucursalelor (subfilialelor) din toate municipiile și orașele din județ.
Astfel, după ce săptămâna trecută s-au desfășurat alegeri la Sucursala din orașul Videle, în data de 28 februarie 2023, a urmat conferința de alegeri la sucursala din municipiul Turnu Măgurele.
În prezența prim-vicepreședintelui Filialei județene a asociației noastre, Col.(r.) RADU Constantin – Alexandru și a câtorva zeci de rezerviști militari turneni, au fost votate, în unanimitate, persoanele care și-au depus candidatura ori au fost propuse, după cum urmează:

  • Plt.adj.șef (r.) IUTA Nicolae (poliție) = președinte;
  • Plt.adj.șef (r.) COJOCARU Daniel (poliție) = secretar;
  • Col.(r.) GHEBAURĂ Costel (pompieri) = membru;
  • Col.(r.) JERCA Norocel (poliție de frontieră) = membru;
  • Plt.adj.șef (r.) STĂVILARU Cătălin (jandarm) = membru.
    În luarea de cuvânt, noul președinte (reales), Plt.adj.șef (r.) IUTA Nicolae a mulțumit camarazilor, pentru sprijinul acordat în mandatul trecut precum și pentru încrederea și votul acordat, pentru a continua împreună activitatea în cadrul sucursalei. Acesta a prezentat, în continuare, proiectele și acțiunile care dorește și urmează a fi desfășurate în perioada următoare și în următorii ani.
    La finalul ședinței, Col.(r.) RADU Constantin – Alexandru i-a felicitat pe camarazii aleși și le-a urat succes în activitate. Deasemenea, cu acest prilej a evidențiat principalele și recentele activități și acțiuni desfășurate și întreprinse la nivelul filialei județene, precum și demersurile și stadiul acțiunilor depuse în diverse instanțe, pentru recuperarea drepturilor bănești, legitime dar neacordate de statul român.
    Cu acest prilej, au fost vizate, pe anul în curs, legitimațiile de membru ale celor prezenți și au fost primite noi adeziuni ale unor camarazi, pentru a deveni membri ai sucursalei.
    În perioada următoare vor urma să se desfășoare conferințe similare, de alegeri, astfel:
  • marți,14 martie, orele 12.00, în orașul Zimnicea;
  • marți, 21 martie, orele 12.00, în mun. Roșiori de Vede.

PATRIE, ONOARE, DEMNITATE !

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole