16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Proiectul ”Tu știi ce mănânci ?”, derulat în unități de învățământ din Alexandria

Sănătate

Primaria Municipiului Alexandria informează cetățenii că în urma parteneriatului încheiat între instituție, S.C. Servicii Publice Alexandria S.R.L. și unitățile de învățământ: Grădinița cu P.P. nr. 4, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială nr. 7, Liceul Tehnologic „N. Bălcescu”, Liceul Tehnologic nr. 1, în vederea implementării proiectului ”Tu știi ce mănânci ?”, derulat de instituție în vederea asigurării unei mai bune educații alimentare în rândul copiilor și tinerilor, dar și pentru susținerea producătorilor locali, de ieri, 28.02.2023, prin personal de specialitate: nutriționiști și psihologi, am început evaluarea emoțională și identificarea posibilelor tulburări de comportament alimentar și patern alimentar.

Sunt implicate 5 clase pilot, prin urmare vor fi evaluați 150 de preșcolari, elevi și liceeni din cadrul unităților de învățământ mai sus-menționate.

La finalizarea acestei etape și în urma evaluărilor efectuate, personalul de specialitate va proceda la informarea părinților și cadrelor didactice cu privire la concluziile evaluării, precum și în vederea modulării comportamentului alimentar, prin trasarea unor direcții, până la următoarea întâlnire.

Scopul și obiectivele proiectului sunt prevăzute prin H.C.L. nr. 30/ 25.01.2023 și pot fi consultate online, accesând link-ul :  https://alexandria.ro/monitorul-oficial-local/hotarari-adoptate/hcl-2023/ .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole