19.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 28.492 de lei și 15 permise reținute de către polițiștii teleormăneni

Sănătate

În zilele de 5 și 6 Martie, în urma activităților preventive desfășurate de către polițiștii teleormăneni, pentru abaterile constatate, s-au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de 28 492 de lei, s-au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni – 22 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La data de 5 martie, a.c., ora 18.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Zimnicea – Compartimentul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Suhaia, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză,  a  fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 5 martie, a.c., ora 20.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede –Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 19 de ani, din comuna Dobrești, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.                                                                                  În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  “conducerea  unui vehicul  fără permis de conducere” ,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.  

La data de 6 martie, a.c., ora 01.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 679 B, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză,  a  fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole