17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Rezerviștii roșioreni și-au ales noua conducere

Sănătate

Filiala Județeană ,,Mihai Viteazul” Teleorman a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. își va alege noua conducere pentru următorii patru ani, marți 28 martie 2023.
Conform statutului, conferința județeană de alegeri este precedată de alegeri la sucursalele din Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea.
Astfel că, marți 21 martie 2023, la orele 10.00, la sediul Poliției Municipiului Roșiori de Vede, s-a desfășurat și ultima ședință de alegeri, a camarazilor noștri, rezerviștii militari roșioreni.
Activitatea a debutat cu o scurtă alocuțiune a prim-vicepreședintelui Filialei județene a asociației noastre, domnul Col.(r.) RADU Constantin – Alexandru, care a prezentat scopul ședinței, a reamintit locul și rolul sucursalei, precum și sprijinul constant acordat de către camarazii roșioreni, în frunte cu actuala conducere, prezentând în acest sens, mulțumiri și felicitări din partea conducerii filialei noastre. Deasemenea, a reamintit principalele obiective ale filialei județene evidențiind acțiunile desfășurate, ori în curs de desfășurare, precum și demersurile și stadiul acțiunilor depuse la diverse instanțe de judecată pentru recuperarea drepturilor bănești, legitime dar neacordate de către statul român. A prezentat succint și date privind structura și componența filialei noastre, județene.
În continuare, președintele sucursalei, domnul Plt.adj.șef (r.) CUNĂ Nicolae, a prezentat un scurt bilanț al activității desfășurate în mandatul său, cu realizări dar și cu problemele și neajunsurile întâmpinate, ținând să mulțumească, în mod expres camarazilor săi, pentru sprijinul real și constant acordat și pentru că aceștia i-au fost alături și la bine, dar și la greu.
A urmat votul pentru persoanele înscrise ori care au fost propuse, rezultând componența noului Birou executiv al Sucursalei Roșiori de Vede, după cum urmează:

  • Plt.adj.șef (r.) CUNĂ Nicolae (poliție) = președinte;
  • Plt.adj.șef (r.) FRUNZĂREANU Mihai (poliție) = secretar;
  • Col.(r.) ORBEȘTEANU Nicolae (poliție) = membru;
  • Col.(r.) MANDA Florin (poliție) = membru;
  • Plt.adj.șef (r.) CIOBANU Daniel – Nicolae (jandarm) = membru.
    Președintele reales – Plt.adj.șef (r.) CUNĂ Nicolae, a mulțumit camarazilor, încă o dată, pentru încrederea și votul acordat, pentru a continua împreună activitatea în cadrul sucursalei, prezentând succint proiectele și acțiunile care dorește și urmează a fi desfășurate în perioada următoare și în următorii ani.
    La finalul ședinței, Col.(r.) RADU Constantin – Alexandru i-a felicitat pe camarazii aleși și le-a urat succes în activitate.
    Cu acest prilej, au fost vizate, pe anul în curs, legitimațiile de membru ale celor prezenți și au fost primite încă șapte noi adeziuni ale unor camarazi, pentru a deveni membri ai sucursalei.
    De menționat faptul că, membrii noului birou executiv au fost felicitați și de către Șeful Poliției Municipiului Roșiori de Vede, domnul Comisar șef de poliție GHENE Alin, care le-a urat succes în activitate, în următorul mandat.
    Deasemenea, dumnealui și-a reiterat intenția și dorința de a continua spijinul și de a îmbunătăți colaborarea cu camarazii noștri.
    La rândul nostru, din partea conducerii filialei județene, îi aducem mulțumiri, însoțite de salutul nostru camaraderesc, pentru sprijinul acordat în organizarea acestei activități.

PATRIE, ONOARE, DEMNITATE !

Purtător de cuvânt,
Col.(r.) Orodel Emilian

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole