18.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Accident rutier la ieșirea din Alexandria spre București

Sănătate

Astăzi, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a primit o sesizare a unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism pe DN 6, la ieșirea din Alexandria spre București. Conform primelor informații, în accident au fost implicate 9 persoane.

Având în vedere numărul persoanelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat de către autorități Planul Roșu de Intervenție.

Echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (șoferul autoturismului). Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acționat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical.

Patru dintre cele opt victime, rănite ușor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și transportate la UPU Alexandria. Celelate patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 11.52. Pompierii rămânând în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole