11.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Comunicat de presă Primăria Zimnicea – „PNRR: Modernizarea sistemului de colectare separată a deșeurilor în orașul Zimnicea prin achiziția și amplasarea de insule ecologice digitalizate”

Sănătate

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Zimnicea, implementează proiectul:  „Modernizarea sistemului de colectare separată a deșeurilor în orașul Zimnicea prin achiziția și amplasarea de insule ecologice digitalizate”, care vizează amplasarea pe teritoriul orașului a unui număr de 25 de insule supraterane încasetate cu containere de 1.1mc. Titlu Apel: PNRR/2022/C3/S/I.1.B.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C3/S/I.1.B, pentru subinvestiția I1.B. „Construirea de insule ecologice digitalizate”, investiția I1. „Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune”, Componenta 3. Managementul deșeurilor gestionat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor/MMAP.

În data de 27.02.2023, Orașul Zimnicea, în calitate de beneficiar, a semnat Contractul de finanțare nr. C3I1B0122000121/27.02.2023.

Perioada de implementare a proiectului este de 21 luni

Valoarea totală a Contractului de Finanțare –Valoarea totală a finanțării nerambursabile  a proiectului este de 1.229.875,00 lei (fără TVA), la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoarea de 233.676,25 lei, reprezentând valoarea tuturor cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Obiectivul general al proiectului: Modernizarea sistemului de colectare separată a deșeurilor în orașul Zimnicea prin achiziția și amplasarea de insule ecologice digitalizate.

Rezultate așteptate :

  • Creșterea cantității de deșeuri reciclabile colectate separat și reciclate;
  • Creșterea cantității de deșeuri biodegradabile colectate separat și reciclate;

Persoana de contact: Manager de proiect –  Țînțarcu Clemența Grigorina

website: www.orasulzimnicea.ro

e-mail : primaria@orasulzimnicea.ro

tel : +40 247 366 431

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole