13 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Comunicat de presă Primăria Zimnicea – „PNRR: Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea”

Sănătate

          Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Zimnicea, implementează proiectul: Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea”, care vizează dotarea, reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea, Județul Teleorman”. Titlu Apel: MS-0013.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Pilonul V: Sănătate și reziliență instituțională, COMPONENTA: 12 – Sănătate, INVESTIȚIA: 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, Investiția specifică: I1.3 Unități de asistență medicală ambulatorie, apelul de proiecte PNRR/2022/C12/MS/I1.3/ Unități de asistență medicală ambulatorie gestionat de Ministerul Sănătății/MS.

În data de 28.02.2023, Orașul Zimnicea, în calitate de beneficiar, a semnat Contractul de finanțare nr. 8/28.02.2023.

Perioada de implementare a proiectului este de 21 luni

Valoarea totală a Contractului de Finanțare –Valoarea totală a finanțării nerambursabile  a proiectului este de 1.590.652,50 lei (inclusiv TVA), la care se adaugă contribuția proprie în proiect în cuantum de 53.990,03 lei, reprezentând valoarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului.

Obiectivul general al proiectului:Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea.

Rezultate așteptate :

  • Furnizarea de servicii ambulatorii de înalta calitate, unui număr cât mai mare de pacienți, de a contribui la reducerea numărului persoanelor cu afecțiuni grave, precum și pentru a crea condiții speciale de recuperare a numărului din ce în ce mai mare de cazuri diagnosticate;
  • Dotarea Ambulatoriului integrat a Spitalului Orășenesc Zimnicea cu aparatură medicală de specialitate, în vederea îmbunătățirii activității curente și creșterii calității actului medical, lucrări de reparații și înlocuirea unui ascensor;
  • Achiziționarea de echipamente de investigații noi, moderne, de ultimă generație

Persoana de contact: Manager de proiect –  Roșoga Nicoleta

website: www.orasulzimnicea.ro

e-mail : primaria@orasulzimnicea.ro

tel : +40 247 366 431

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole