12.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Accident rutier pe E70, pe raza localității Prunaru, comuna Bujoreni – Teleorman

Sănătate

Salvatorii teleormăneni au intervenit în această dimineață după semnalizarea unui accident rutier pe E70, pe raza localității Prunaru, comuna Bujoreni. În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, rezultând 3 victime, dintre care una încarcerată. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, 2 autospeciale SMURD și 2 ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD.

În urma accidentului, un tânăr, de aproximativ 23 de ani, cu politraumatisme, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Alte două persoane, soț și soție, cu vârste de 62, respectiv 59 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportate la UPU Alexandria.

Pompierii teleormăneni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente desfășoară cercetările specifice acestor evenimente.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole