7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Alexandria – Parcul din zona fostei unități militare este aproape gata și lucrări de modernizare pe tronsonul Str. Meșteșugari – limita cu Comuna Poroschia

Sănătate

Primăria Municipiului Alexandria a prezentat stadiul lucrărilor pe diferitele șantiere active în oraș, parcul din zona fostei unități militare, lângă Universitatea Valahia, aflându-se pe ultima sută de metri, aproape de darea în folosință.

Pe tronsonul Str. Meșteșugari – limita cu Comuna Poroschia au loc lucrări de modernizare a carosabilului și crearea de noi trotuare în cadrul proiectului “O mai bună conexiune a orașelor Alexandria și Cherven Bryag la TEN-T”, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, Axa Prioritara 1- O regiune mai bine conectată, Obiectivul specific 1.1- Îmbunătățirea cooperării, a planificării și dezvoltării sistemului rutier transfrontalier, pentru o mai bună conexiune la rețeaua de transport TEN-T, Cod Proiect ROBG-306, „Better Connection of Alexandria and Cherven Bryag to TEN-T”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole