13.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

IGSU – Intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor hidrometeorologice în județele Mureș și Sibiu

Sănătate

Astăzi, 22 iunie, în intervalul 07.00-21.00, fenomenele hidrometeorologice prognozate pentru această perioadă au produs efecte în 12 localități din 4 județe (AR, BN, MS și SB), zone în care pompierii salvatori au intervenit pentru evacuarea apei din 3 case, 10 curți, incinta unei instituții publice și 22 beciuri.

De asemenea, din cauza apei și aluviunilor adunate pe carosabil, circulația rutieră este întreruptă pe un tronson de drum județean (DJ 106 SB), însă echipe specializate se află în teren pentru remedierea situației, astfel încât traficul să poată fi reluat în condiții de siguranță.

În prezent, nu sunt semnalate persoane blocate sau urgențe medicale în localitățile afectate de inundații.

La momentul raportării sunt intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor hidrometeorologice în județele Mureș și Sibiu.

**

Pompierii salvatori rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, iar evoluţia fenomenelor hidrometeorologice este permanent monitorizată la nivelul IGSU, pentru dispunerea măsurilor necesare optimizării misiunilor de răspuns.

Pentru protecția dumneavoastră și a celor dragi accesați portalul fiipregatit.ro sau descărcați, gratuit, aplicația DSU din Google Play Store și AppStore pentru parcurgerea măsurilor și a modului de comportare specifice tipurilor de risc!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole