12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Primăria Alexandria – Încep înscrierile pentru atelierele educaționale din cadrul proiectului Școala de Vară

Sănătate

Primăria Alexandria anunță că începând de astăzi, 22.06.2023, încep înscrierile pentru atelierele educaționale din cadrul proiectului Școala de Vară, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, în intervalul orar 09.00 – 16.30, în zilele lucrătoare, până la data de 29 iunie 2023.

Înscrierile se vor efectua numai în limita locurilor disponibile, iar un copil va putea fi înscris la maximum 2 ateliere sau la cel mult 2 secțiuni din cadrul unui atelier, după cum urmează:

1. Atelier pictură – activitate coordonată de prof. Mihaela Mocanu;

Atelierul va avea loc în perioada 1 – 6 iulie 2023, în Parc Pădurea Vedea, iar categoria de vârstă acceptată este 10 – 18 ani.

2. Atelier dans (dans de caracter, balet clasic, dans contemporan, latino, sportiv, folcloric, urban, acrodance) – activitatea din cadrul atelierului va fi coordonată de coregrafi și profesori de specialitate;

Atelierul va avea loc în perioada 4 – 9 iulie 2023, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, iar categoria de vârstă acceptată este 6 – 14 ani.

3. Atelier confecționat marionete și teatru de păpuși – activitate coordonată prof. Adriana Ionescu și Mihaela Crăciunică;

Atelierul va avea loc în perioada 10 – 14 iulie 2023, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, iar categoria de vârstă acceptată este 7 – 10 ani.

            Mai mult, Primăria Alexandria va organiza și atelierul de reciclare creativă, pentru câștigătorii concursului ”Exprimă-te ECO!”, în Parcul Pădurea Vedea, iar activitatea din cadrul atelierului va fi coordonată de prof. Adriana Lale, în perioada 3 – 7 iulie 2023.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole