11.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Programul „Dăruiește românește!” – a debutat astăzi în județul Teleorman – Adrian Gâdea

Sănătate

La eveniment au participat consilierul de stat Dumitru-Daniel Botănoiu, de la Cancelaria Prim-Ministrului Marcel Ciolacu, reprezentanți ai Companiei Carmistin, ai Consiliului Județean Teleorman și ai beneficiarilor campaniei de donare de pachete cu alimente, către spitale și centrele sociale din județul Teleorman.

Cu acest prilej, 11.550 de ouă au fost donate la 6 spitale din județul Teleorman, la DGASPC Teleorman și la centrele pentru persoane vârstnice din localitățile Talpa și Saelele.

Așa cum a arătat Consilierul de stat Dumitru-Daniel Botănoiu, în primul rând a fost deosebit de importantă disponibilitatea oferită de consiliului județean de a se implica în programul „Dăruiește românește”, dar și faptul că Alexandria are prima piață agroalimentară din țară beneficiară a digitalizării.

Și, nu în ultimul rând, a subliniat că este mândru de faptul că programul a demarat în județul Teleorman, fiind prima acțiune cu care a debutat campania pentru conștientizarea și promovarea reîntoarcerii la consumul de produse românești sănătoase și de foarte bună calitate, care vine atât în sprijinul consumatorilor, cât și al fermierilor și procesatorilor români.

„Acțiunea Guvernului, „Dăruiește românește” este susținută de Carmistin, companie cu capital sută la sută românesc, care s-a alăturat acțiunii propuse de Guvern. Implicarea Carmistin s-a materializat în donații către spitalele și centrele sociale din județul Teleorman de pachete cu alimente din portofoliul propriu, comercializat pe piață sub brandul La Provincia. Suntem deosebit de onorați să ne alăturăm acțiunii propuse de Guvern. Prin implicarea Carmistin și La Provincia în această campanie, dorim să promovăm împreună hrana românească de înaltă calitate și să contribuim la cultivarea binelui comun în societate, prin grija față de ceilalți și, mai ales, prin grija față de copii”, a declarat Andra Paraschiv, reprezentantul Grupului Carmistin.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole