16.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 1, 2024

Administratia Domeniului Public Alexandria începe tratamentul terestru de dezinsectie, pe toata raza Municipiului Alexandria

Sănătate

Serviciul public de interes local Administrația Domeniului Public Alexandria, licentiat ANRSC pentru activitati de dezinsectie, dezinfectie, deratizare prin licenta clasa 3 nr. 6378/2023, anunță că urmează să efectueaze tratamentul terestru de dezinsectie, pe toata raza Municipiului Alexandria.

Tratamentul va fi aplicat incepand cu data de 22.08.2023, in intervalul orar 22.00-06.00 si dureaza 3 zile.

Tratamentul va fi efectuat cu Super Killer Forte T produs insecticid cu substanta activa Cipermetrin, K-Othrine SC25, substanta activa Deltamethrin si VectoBac WG produs insecticid cu substanta activa Bacillus Thuringiensis.

Administratia Domeniului Public Alexandria asigură cetățenii că substantele si produsele folosite nu prezinta nici un pericol pentru oameni, iar actiunea lor se indreapta numai spre eliminarea insectelor : tantari, muste, omizi, plosnite, purici, capuse.

Crescatorii de albine din municipiu sunt rugati sa ia toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine.

Pentru ca dezinsectia sa fie eficienta, actiunile trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati. In acest sens Administratia Domeniului Public Alexandria face apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole