17.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Toți vinovații direcți sau morali vor plăti pentru tragedia de la Crevedia – Marcel Ciolacu

Sănătate

Am mers la Crevedia ca să mă asigur că toți oamenii afectați de explozie au unde să stea la noapte și că vor fi ajutați să își repare casele. Vom evalua pagubele și vom acorda un sprijin din fondul de rezervă al Guvernului.

Vreau să fiu foarte clar: toți vinovații direcți sau morali pentru această tragedie vor plăti, indiferent cine sunt și ce funcții ocupă. Legea trebuie aplicată la virgulă!

De mâine, toate stațiile GPL din țară vor fi verificate, iar cele care nu sunt conforme vor fi închise pe loc. Dacă este nevoie de modificări legislative le vom face rapid prin ordonanță de urgență.

Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente!

Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri.

Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!

Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!

Marcel Ciolacu, Președinte Partidul Social Democrat

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole