12.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Zimnicea – Contract de finanțare semnat pentru creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public – zona centrală

Sănătate

Primarul orașului Zimnicea, dl. Petre Pârvu, informează cetățenii că proiectul privind ”Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public – zona centrală, oraș Zimnicea, județul Teleorman”, va deveni realitate, odată cu semnarea contractului de lucrari.

Contractului de finantare a fost semnat si este incheiat cu AFM (Administrația Fondului pentru Mediu), cu o valoare de 2 884 441 lei, reprezentand 80% din valoarea cheltuielilor eligibile pentru realizarea proiectului.

Se va realiza modernizarea iluminatul public, prin inlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de ilumnat de tip LED si completarea cu aparate de iluminat cu tehnologie LED pe stilpi existenti, dar care nu au lampi, folosind infrastructura existenta si implementarea unui sistem de telegestiune, care va permite reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

Un iluminat modern va optimiza consumul energetic. Prin acesta investitie se urmareste :

– utilizarea rationala a energiei electrice;

– recuperarea costului investitiilor intr-o perioada cat mai redusa;

– reducerea cheltuielilor anuale de exploatare a instalatiilor electrice de iluminat;

Solutia propusã se bazeazã pe aparate de iluminat moderne de înaltã performantã din punct de vedere energetic utilizând tehnologia LED, cu o duratã de viatã mult mai lunga, de cca. 100000 ore de functionare, reducându-se astfel numarul de înlocuiri ale lampilor si costurile aferente.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole