12.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 3, 2024

Campanie de conștientizare a tinerilor instituționalizați cu privire la drepturile pe care le au după ce devin majori – Adrian Gâdea

Sănătate

Este normal, tinerii au în mod natural emoții și temeri cu privire la viitor. Acestea sunt și mai mari dacă ești o tânără mămică sau un tânăr instituționalizat care te apropii de vârsta de 18 ani și încă nu știi cum să îți planifici viața și care sunt șansele tale reale la o viață mai bună. Dacă poți sau nu să ai succes sau despre ceea ce îți rezervă viitorul dacă te numeri printre mamele minore, sunt tot atâtea întrebări care încolțesc frecvent în mintea tinerilor instituționalizați.

Pentru a răspunde unor asemenea întrebări, am participat ieri la campania de conștientizare a tinerilor instituționalizați cu privire la drepturile pe care ei le au după ce devin majori.

Am fost plăcut impresionat să aflu că cei mai mulți tineri din sală își doresc să-și continue studiile și sunt hotărâți să ia viața în piept, conștienți că, la maturitate, vor apărea și multe responsabilități.

Mă bucur că le-am fost alături în acest prim pas spre maturitate! Le doresc mult succes în alegerea celei mai bune opțiuni pentru viitorul lor!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole