16.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 1, 2024

Accident rutier între un microbuz și un autoturism pe raza localității Drăgănești-Vlașca în dimineța aceasta

Sănătate

Salvatorii teleormăneni au intervenit în acestă dimineață în cazul unui accident rutier intre un microbuz și un autoturism pe raza localității Drăgănești-Vlașca. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 5 echipaje SAJ Teleorman.
Se pare că microbuzul nu transporta pasageri la momentul producerii accidentului. În urma acestui accident rutier au rezultat cinci victime, patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, toate din autoturism.

Două dintre persoanele rănite au fost încarcerate în caroseria deformată a mașinii, ele fiind scoase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale.

Un bărbat, de aproximativ 54 de ani, a fost găsit în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, echipajele medicale ale SAJ Teleorman fiind nevoite să declare decesul.

La U.P.U. Alexandria au fost transportate la spital patru victime, trei bărbați și o femei, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole