20.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

Primăria Zimnicea – Sens unic pe pe străzile Eroilor și Vlad Țepeș. Rectificare bugetară pentru învățământ și asistență socială

Sănătate

Primăria Zimnicea anunță schimbarea sensurilor de mers pe două străzi din oraș. Circulația pe străzile Eroilor și Vlad Țepeș se va modifica conform noilor reglementări prevăzute în planul de sistematizare rutieră.

  • Strada Eroilor – sens unic dinspre starada Ștefan cel Mare către Bd. Republicii
  • Strada Vlad Țepeș – sens unic dinspre Bd. Republicii către strada Ștefan cel Mare

Primarul orașului Zimnicea, dl.Petre Pârvu, informează cetățenii despre rectificarea bugetară aprobată în ședința ordinară a Consiliului Local, din data de 24.10.2023. Rectificarea bugetară a mers către mai multe secțiuni, învățământ, asistență socială, etc. Astfel, amintim aici alocarea de fonduri pentru acoperirea salariilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap, ajutoare de urgență, dotarea cu 4 paturi electrice cu saltea și husă impermeabilă a Centrului Social pentru Recuperarea Persoanelor Vârstnice. Au fost alocate sume de bani și pentru lucrări de reabilitare în portul Zimnicea. Despre toate aceste alocări de fonduri vorbește în interviul de mai jos domnul primar Petre Pârvu.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole