12.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 22, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Mănăstirea Sf. Alexandru, o bijuterie arhitecturală excepțională, va fi și mai frumoasă în viitor! – Adrian Gâdea

Sănătate

Ce este lumina soarelui pentru o casă cu multe ferestre, este și iubirea lui Dumnezeu care se revarsă în sufletele noastre la Sfânta Liturghie. Purtarea de grijă pentru suflet este la fel de însemnată și folositoare pentru om ca cea față de trebuințele vieții de zi cu zi.

În ședința extraordinară de astăzi, am aprobat documentația tehnico-economică pentru reabilitarea acestui monument istoric reprezentativ, devenit emblema reședinței județului nostru.

Simbol cultural al Alexandriei, acesta este încă un monument de de cultură impunator care va fi reabilitat în Teleorman. Ne dorim să îmbogățim atât patrimoniul cultural național, dar și să sporim prestigiul cultural al județului nostru, punând în valoare unul dintre cele mai iubite locașuri „de suflet” pentru teleormăneni.

Deși astăzi suntem tentați să alegem întâi pâinea și apoi Cuvântul, viața ne arată zi de zi că suntem datori să ne îngrijim și de suflet:

„Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu”. Hristos citează aici(Matei 4, 4) un verset din cea de-a doua cuvântare a lui Moise către poporul Israel: „(…)ca să-ți arate că nu numai cu pâine trăiește omul, ci că omul trăiește și cu tot cuvântul ce iese din gura lui Dumnezeu” (Deuteronomul 8, 3).

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole