20.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Contract în valoare de 570 000 euro pentru creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public semnat la Zimnicea

Sănătate

Primarul orașului Zimnicea, dl.Petre Pârvu, a semnat în urmă cu doua zile un contract de execuție a obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public-zona centrală, oraș Zimnicea, județul Teleorman”. Proiectul are o valoare de 570 000 euro, fiind finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Prin acest proiect vor fi montate 1404 lămpi de iluminat moderne, de tip LED. Proiectul include și un sistem de telegestiune care monitorizează și controlează fiecare aparat, în mod individual și în grup. Transmisia și traficul de date, actualizările de software, găzduirea pe server, vor fi asigurate gratuit, timp de 5 ani. Documentația pentru implementarea acestui proiect a fost finalizată încă din luna iunie, dar, din cauza contestațiilor depuse la CNSC și Curtea de Apel București, contractul de execuție a fost semnat abia în această săptămână.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole