14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Zimnicea – A fost încheiată cu succes reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr.2

Sănătate

Primăria Zimnicea a anunțat încheierea, cu succes, a procesului de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale nr.2 din oraș. Finanțarea a fost asigurată prin programul PNDL, primarul Petre Pârvu începând concomitent reabilitarea Școlii Gimnaziale „Miron Radu Paraschivescu”, a Școlii Gimnaziale nr.2 și a Școlii Gimnaziale nr.3.

Pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr.2, valoarea investiției a fost de 93 de miliarde lei vechi. S-a lucrat la corpul B, la toalete, la sala de sport, s-a înlocuit tâmplăria și acoperișul. Finisajele interioare, instalațiile și scara exterioară corespund conform normelor ISU. S-au întreprins lucrări la amenajarea aleilor, gardurilor și echiparea edilitară, fiind pusă în funcțiune o nouă centrala termică și un rezervor de incendiu. Deasemenea, a fost modernizat terenul de sport existent, precum și terenul de fotbal pe iarbă, adăugându-se o pistă de sărituri cu groapa de nisip.

Modernizarea unităților de învățământ din orașul Zimnicea a ținut cont de cerințele cadrelor didactice și de nevoile acestora, pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în cele mai bune condiții.
Școlile zimnicene astfel modernizate vor avea spațiul necesar desfășurării unui învățământ modern, cu posibilitatea pentru after school.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole