17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Crucea Roșie Teleorman – Proiectul „Primul Ajutor in Alexandria” a ajuns la final

Sănătate

Voluntarii de Cruce Roșie au fost prezenți astăzi la Școala Gimnaziala nr. 7 din Alexandria, în cadrul programului Școala ALTFEL – Învățăm acordarea primului ajutor, pentru a le arăta celor peste 130 de copii prezenți, cum trebuie să acționeze într-o situație de urgență.

Copiii au fost foarte receptivi la informațiile oferite și au putut exersa practic, pe manechinele din dotare, manevrele salvatoare de vieți.

La sfârșitul săptămânii trecute, Crucea Roșie Teleorman a înmânat certificatele și diplomele care atestă dobândirea cunoștințelor și abilităților în domeniul acordării primului ajutor. Peste 180 de elevi și cadre didactice din toate unitățile școlare din municipiul Alexandria au participat la cursurile de prim ajutor organizate și desfășurate în conformitate cu normele europene din domeniu.

Acest proiect s-a realizat în baza protocolului de colaborare dintre Crucea Roșie și Primaria Municipiului Alexandria, cu implicarea Inspectoratului Școlar Județean Teleorman și a tuturor unităților școlare din municipiul Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole