11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Accident rutier pe DN 51, în localitatea Brânceni, Teleorman

Sănătate

În ziua de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 51, în localitatea Brânceni.

Cercetările preliminare indică ipoteza că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Conțești, județul Teleorman, ar fi acroșat un pieton angajat în traversarea neregulamentară a DN 51, prin loc nepermis, o minoră în vârstă de 5 ani, din comuna Brânceni.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, copila fiind transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul care conducea autoturismul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole