16.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 1, 2024

ANAF – Programul TEZAUR continuă în perioada 12 februarie – 8 martie 2024

Sănătate

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman informează contribuabilii, persoane fizice că, începând de luni 12 februarie 2024 și până vineri 8 martie 2024, românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani cu dobânzi anuale de 6,00% și, respectiv, 6,75%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:

– între 12 februarie – 7 martie 2024 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV (operațiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului;

  – între 12 februarie – 8 martie 2024 de la unitățile Trezoreriei Statului;

– între 12 februarie – 7 martie 2024 în mediul urban și 12 februarie – 6 martie 2024 în mediul rural, prin subunitățile poștale ale C.N. Poșta Română S.A

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni. Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate doar în perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri.

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Veniturile obținute din investirea în titluri de stat lansate de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile.

Prospectul de emisiune și orice eventuale modificări ale acestuia vor fi publicate la secțiunea Datorie publică de pe site-ul Ministerului Finanțelor și pe site-ul: www.posta-romana.ro.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole