14.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

URMĂRIT ÎN BAZA UNUI MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Sănătate

În ziua de 18 februarie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce desfășurau activități în cadrul acțiunii Blocada”, pe raza localității Drăgănești-Vlașca, polițiștii au oprit pentru control un autorurism condus de către o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată în comuna Botoroaga, județul Teleorman. Procedând la stabilirea identității celorlalți doi ocupanți ai autoturismului  polițiștii au constatat că unul dintre ei, bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Drăgănești-Vlașca, figurează ca fiind urmărit pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru infracțiuni de trafic de droguri de mare risc.

În urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un grinder și resturi de substanțe de culoare albă și verde-brun, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea fiind sigilate și predate S.C.C.O. Teleorman.

Bărbatul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole