20.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

IPJ Teleorman – Bărbat reținut pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Sănătate

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Zimnicea au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din orașul Zimnicea, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În ziua de 1 martie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 51, în localitatea Izvoarele.

Din cercetări a reieșit faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat de 25 de ani, din Zimnicea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul, răsturnându-se în partea stângă a DN 51, pe direcția de deplasare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasager în autoturism, aceasta fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii, bărbatul  fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole