27.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, iulie 26, 2024
spot_img

Adrian Gâdea: Astăzi am dat startul campaniei electorale și am lansat candidații noștri pentru alegerile locale din 9 iunie

Sănătate

Echipa noastră merge mai departe in formulă completă pentru toate primăriile din județ. Puteți avea toată încrederea, pentru cǎ noi garantăm cu faptele noastre.
Am făcut multe lucruri în ultimii patru ani, suntem mândri de ce am realizat împreună, dar avem ambiția să facem și mai mult, sǎ continuām drumul bun pe care ne aflăm. Ne propunem continuarea proiectelor strategice, finalizarea constructiei spitalului nou din Alexandria, reabilitarea celor două porturi dunărene de la Turnu Măgurele și Ziminicea, demararea constructiei pentru autostrada Alexandria-București, continuarea procesului de modernizare a tuturor drumurilor județene, mai multe fonduri europene si guvernamentale, continuarea procesului de modernizare a tuturor spitalelor din judet, a scolilor, gradinitelor si creșelor, mai multe investiții pentru dezvoltarea comunitāților locale din județul nostru, să oferim o viața mai bună pentru toți teleormănenii. Faptele fac diferența!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole