16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Robert Negoita, caracter Zero!

Sănătate

Aseara l-am urmarit la tv pe primarul de la Sectorul 3, Robert Negoita. Acesta, a explicat de ce a plecat din PSD si ce l-a determinat sa faca un nou partid, spune el, doar pentru Bucuresti. Toate bune si la locul lor. Pana in momentul in care si-a etalat adevaratul caracter, acuzand pe actualul primar al Capitalei Gabriela Firea dar si spunand despre Dragnea, citez:” este un nenorocit!” Dincolo de vocabularul suburban, Negoita a dat dovada ca este lipsit total de caracter. Si am sa ma explic.Robert Negita a ajuns la PSD la insistentele lui Florentin Pandele, primarul de la Voluntari care, impreuna cu „grupul militarilor” din PSD, format din Pandele, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, l-au bagat in 2008 pe „gatul lui Dragnea” care i-a oferit loc eligibil de deputat in Circumscriptia Teleorman, la Camera Deputatilor. A iesit deputat PSD de Teleorman, ocupand aceasta functie privand un teleormanean de acest loc in Camera Deputatilor. Odata ajuns deputat de Teleorman, Negoita nu a trecut macar o zi prin circumscriptia pe care o reprezenta in Parlament pana in iunie 2012, cand a demisionat din Camera si a candidat la functia de primar la Sectorul 3, dar pe urma careia incasa sume frumoase, cu multe zerouri in coada. La fel ca el si ceilalti parlamentari impusi de la Bucuresti si acceptati de Dragnea, este vorba de actualul „vice” de la Pro Romania, Nicolae Banicioiu si Miky Spaga, nu au trecut macar o zi prin judet,  situatie care a dus la nemultumiri in sanul Organizatiei Teleorman. Si atunci, cum il poate caracteriza pe Dragnea drept „un nenorocit”?…
Legat de relatia cu familia Pandele-Firea, care permanent a fost in spatele lui Negoita si l-a sprijinit, atat din punct de veder politic, dar si uman ce sa mai spunem!?… Acum loveste in ei din toate directiile. Acest gest, facandu-l pe Florentin Pandele sa declare ca „se intampla ceva cu Robert”.
Este clar, Negoita face un joc. Al celui care nu este reprimit in PSD nici macar pe usa din dos.
Sa nu se creada ca ii luam aparararea lui Dragnea, ajuns la Rahova din vina lui. Dar de aici si pana a-l etcheta a fi un „nenorocit” prntru tine, dincolo de vocabularul care nu ii face cinste, dovedeste un caracter indoielnic. Dragnea plateste greselile din trecut, cand a luat pleava si a crezut ca ii va face politicieni.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole