13.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 18, 2024

Consilierii județeni din Teleorman vor dezbate și aproba modernizarea unui important drum județean care leagă Alexandria de Nordul județului

Sănătate

Consilierii judeteni vor dezbate si supune aprobarii un proiect important pentru infrastructura rutiera judeteana. Pentru următoarea ședință a Consiliului Județean Teleorman, s-a propus și inițiat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea pregătirii și promovării proiectului de infrastructură rutieră “ Reabilitare și modernizare DJ 703 – Buzescu (E70) – Mavrodin – Călinești – Vârtoape – Necșești – Ciolănești – Siliștea Gumești – Balaci“.
Consiliul Județean Teleorman a identificat , pentru domeniul infrastructură rutieră de interes drumul județean 703, pentru a depune o fișă de proiect în vederea obținerii finanțării.
Prioritizarea drumului a fost stabilită ținând cont de cerințele impuse de programul de finanțare, respectiv: conectivitate directă a drumului județean la rețeaua de transport TENT- T (E70), lungime traseului drumului – 67, 423 km , populația deservită – 22349 cetățeni.
Buget eligibil estimat total al investiției: 30.940.000 euro.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole