20.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Comunicat de presă – Spitalul „Caritas”, desemnat drept spital suport Covid-19 și primăria municipiul Roșiorii de Vede au solicitat Consiliului Județean Teleorman alocarea unui ajutor de urgență de 1.361.000 de lei

Sănătate

CONSILIUL JUDEŢEAN TELEORMAN

Comunicat de presă

Spitalul „Caritas”, desemnat drept spital suport Covid-19 și primăria municipiul Roșiorii de Vede au solicitat Consiliului Județean Teleorman alocarea unui ajutor de urgență de 1.361.000 de lei. Banii urmează să fie folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, echipamente de protecție, medicamente, materiale sanitare și de protecție, dezinfectanți, achitarea facturilor către furnizori ș.a.m.d.
Suma solicitată reprezintă alocarea unor fonduri suplimentare pentru achiziții în regim de urgență din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Teleorman, bugetului local al municipiului Roșiorii de Vede, pentru finanțarea cheltuielilor necesare Spitalului municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, desemnat spital suport Covid-19.
În contextul pandemiei actuale, dar și al evoluției situației epidemiologice generate de răspândirea pe scară largă a infecției provocate de infecția cu noul coronavirus SARS- CoV -2, Consiliul Județean Teleorman se va întruni online, în ședință extraordinară, pentru a aloca suma solicitată de 1.361.000 de lei, din fondul de rezervă, pentru spitalul „Caritas”.
Prioritatea „zero” a conducerii Consiliului Județean Teleorman în această perioadă, așa cum a declarat public președintele C.J. Teleorman, Cristescu Ionel Dănuț, este „Sănătatea”. Menținerea optimă a rețelei spitalicești aflate în subordinea CJT are în vedere, în prim plan, susținerea actului medical în cadrul spitalelor care pot contribui decisiv la protejarea vieții cetățenilor din județ și limitarea efectelor cauzate de evoluția epidemiei cu noul coronavirus Covid-19. CJT reînnoiește public apelul făcut de dl. Cristescu Ionel Dănuț, președintele CJT, către toate persoanele și factorii de decizie de a acționa împreună în sensul dorit de cetățeni, pentru limitarea efectelor cauzate de răspândirea infecției cauzate de noul coronavirus SARS CoV-2.

19 august 2020

PREȘEDINTE,
Ionel Dănuț Cristescu

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole