8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Ecaterina Ghiță, cel mai vârstnic cetățean al municipiului Alexandria a fost premiată de primarul Victor Drăgușin

Sănătate

Ecaterina Ghiță, în vârstă de 101 ani, a fost declarată în data de 27.08.2020 cel mai vârstnic cetățean al municipiului Alexandria, potrivit datelor emise de către Direcția pentru Evidența Persoanelor Alexandria.
În fiecare an, conform tradiției, Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, celebrează acest eveniment prin înmânarea titlului de cel mai vârstnic cetățean al municipiului Alexandria, însoțit de un buchet de flori în semn de respect pentru etate.
A fost o onoare pentru noi să fim alături de doamna Ecaterina, care s-a născut la numai un an după Marea Unire.
Cu emoție, printre zâmbete și lacrimi ne-a insuflat tăria de a continua să luptăm, să trecem triumfători prin problemele cotidiene doar pentru a fi alături de copiii noștri, părinți și bunici, de cei dragi nouă: „Nu este nimic mai important în viață decât familia. Din sânul familiei poți lupta cu problemele pe care le întâmpini zilnic și poți depăși problemele de sănătate dacă ai sprijin emoțional. Întotdeauna viața te readuce în sânul familiei să îți poți reîncărca bateriile. Familia este ca un copac. Îi tai rădăcinile, copacul moare! Prețuiți-vă părinții și bunicii, fiți alături de cei dragi vouă pentru că astăzi sunt, mâine poate casa este goală (…)”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole