10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Direcția de Asistență Socială a municipiului Alexandria face angajări. Se caută asistenți medicali

Sănătate

Direcția de Asistență Socială Alexandria, instituție subordonată CL, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de: asistent medical generalist, grad debutant, în cadrul Serviciului Creșe, Creșa „1 Mai”; asistent medical generalist, grad debutant, în cadrul Serviciului Medicină Școlară, Grădinița „Ion Creangă”, asistent medical comunitar, în cadrul Serviciului Sprijin Comunitar, Urgențe Sociale și asistent medical debutant, în cadrul Centrului Rezidențial pentru Persoane fără Adăpost.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Pentru posturile de asistent medical debutant nu se solicită vechime în specialitate.
Pentru postul de asistent medical comunitar vechimea necesară este de minimum 6 luni.
Studiile necesare pentru înscrierea la concurs: studii postliceale de specialitate.

Concursul se va organiza pe 21 octombrie 2020, ora 10.00- proba scrisă iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Adeverința care atestă starea de sănătate conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății. În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului. Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării7 conformității copiilor cu acestea.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcția de Asistență Socială Alexandria, județul Teleorman, cu sediul în Alexandria, Strada Dunării nr.139, judeţul Teleorman, telefon 0247/317.732, interior 188.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole