23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

IPJ Teleorman: Amenzi de 100.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19

Sănătate

În ultimele 72 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, pe fondul numărului de cazuri de Covid-19, pentru prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii noului coronavirus, poliţia teleormăneană, cu suportul I.J.J. Teleorman, poliţiei locale, al Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, A.N.S.V.S.A şi al Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman, a intensificat activităţile de verificare a modului de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii infectării şi limitării răspândirii virusului Covid-19.

La activităţile desfăşurate, precum şi la cele 12 acţiuni punctuale organizate la nivelul judeţului au participat peste 290 de poliţişti, trei poliţişti de frontieră, 103 jandarmi şi 72 de poliţişti locali.

Astfel, au fost legitimate nu mai puţin de 500 de persoane, au fost verificate peste 80 de obiective şi aproximativ 230 de mijloace de transport, pentru abaterile constatate în context fiind aplicate 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 100.000 de lei, dintre acestea 103 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole