18.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 17, 2024

Roșiorenii care își plătesc impozitele până la finalul anului fiscal, sunt scutiți de penalitățile acumulate

Sănătate

Aceasta decizie a fost luata asta prin votul consilierilor locali in cadrul senintei de consiliu local de indata, desfasurata in sala DCECS Rosiorii de Vede. Tot cu aceasta ocaziei, 3 consilieri locali supleanti alesi pe listele PSD si USR-PLUS au depus juramantul de consilier local.
Sedinta de consiliu a fost prezidata de dr. Ion Gogoi (PSD) si de primarul Carciumaru Valerica. In continuare, va prezentam, inregistrarea audio a sedintei de consiliu local.
Viceprimarul municipiului Rosiorii de Vede, Cristiana Piper-Savu, ne-a declarat:

„Am votat azi in ședința de Consiliu Local aprobarea proiectului “Roșiori de Vede E-Educat” și a cheltuielilor legate de proiect.
Acest proiect urmează sa fie depus pentru finantare din fonduri europene in vederea facilitării activităților didactice la distanta in contextul epidemiologic al infectări cu virusul SARS-CoV-2.
Sunt adepta unei educații fata in fata, cred ca interacțiunea umană este necesara, ca e nevoie de empatie și simpatie in actul didactic.
Bugetul Primăriei Roșiori de Vede nu ne-a permis sa facem acele investiții pe care le-am fi dorit in școlile rosiorene. Prin acest proiect ne propunem sa dotam 118 sali de clasa de la toate școlile și liceele din oraș cu table interactive, laptop, camere pentru videoconferința, retroproiector și ecran pentru retroproiector.
Unitățile de învățământ vor fi dotate cu câte 2 sisteme all in one, profesorii vor primi un laptop și o tabletă grafică, iar 2931 de elevi care au posibilități reduse de acces la tehnologie vor primi tablete cu acces la internet.
Valoarea totală a proiectului este de 5771387,26 lei.
Sper ca acest proiect sa primească finantare chiar dacă este depus de o administrație PSD intr-o țara guvernata PNL. Educația nu trebuie sa aibă culoare politica.
Multumesc colegilor mei din aparatul de specialitate care au făcut posibilă depunerea acestui proiect”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole