15.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 22, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

Raportul zilnic ISU Teleorman

Sănătate

BULETIN INFORMATIV

În perioada 18.11.2020, ora 08:00 – 19.11.2020, ora 08:00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la următoarele misiuni:

11 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

3 transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești;

4 misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, salvatorii teleormăneni au continuat acțiunile de informare, prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus în mai multe unități administrativ-teritoriale din județ (Alexandria, Zimnicea, Videle, Piatra, Țigănești, Orbeasca și Mereni), constând în 26 misiuni de informare a populației cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar și efectuarea de controale la 30 de unități de comerț și alimentație publică unde pot fi întâlnite aglomerări de persoane. Pe timpul acestor misiuni, pompierii au constatat faptul că unele persoane nu respectau măsurile de protecție individuală, motiv pentru care au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale.

Acțiunile de informare, respectiv de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV sunt derulate zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor.

Facem încă o dată apel pentru respectarea regulilor și recomandărilor remise de autorități, pentru ca, împreună, să reușim diminuarea efectelor acestei pandemii!

Compartimentul Informare și Relații Publice

Mr. Dragomir Adrian Gelu

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole