7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

ANAF:Formularul B 900 se completează electronic

Sănătate

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman aduce la cunoştinţa birourilor notariale că începând cu luna septembrie 2020, formularul „Borderou privind distribuirea către unităţile administrativ-teritoriale a sumei reprezentând impozit pe venitul din transferurile proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal”, prevăzut în anexa 5 la Ordinul comun al ministrului finanţelor publice şi ministrului justiţiei nr. 1022/2562/2016, se va completa cu ajutorul formularului de asistenţă.

Formarul 100 „Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat”, depus pentru obligaţia de plată reprezentând impozit pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal va fi însoțit de Borderoul privind distribuirea către unităţile administrativ-teritoriale a sumei reprezentând impozit pe venitul din transferurile proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal – formular B900.

Formularul B 900 se completează electronic şi poate fi descărcat de pe siteul ANAF secțiunea Servicii online/Declarații electronice/Descărcare declarații sau accesând link-ul: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/900.html .

Miercuri, 18 noiembrie, pe portalul ANAF, la rubrica Transparență decizională a fost publicat Proiectul de ordin pentru modificarea O.P.A.N.A.F. nr.587/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor 100 „Declaraţie privind obligațiile de plată la bugetul de stat” şi 710 „Declarație rectificativă”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole