11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Primăria Alexandria: S-au redeschis locurile de joacă, foișoarele și locurile special amenajate pentru camping

Sănătate

Începând cu data de 9 februarie 2021 s-au redeschis locurile de joacă pentru copii în municipiul Alexandria, ca urmare introducerii unor măsuri suplimentare prin H.C.L.S.U. Alexandria
În urma ședinței de luni, 8 februarie 2021, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Alexandria a prelungit, începând cu data de 09.02.2021, măsurile dispuse prin H.C.L.S.U. nr. 4/ 25.01.2021 pentru o perioadă de 14 zile, respectiv până la data de 22.02.2021.
Totodată, în cadrul ședinței C.L.S.U. Alexandria, s-au aprobat noi măsuri pe raza municipiului Alexandria.
Astfel, începând cu data de 9 februarie 2021 s-au redeschis locurile de joacă pentru copii pe raza municipiului Alexandria, foișoarele și locurile special amenajate pentru camping (grătare) din zona Parc Pădurea Vedea din municipiul Alexandria, până la o dată care va fi anunțată ulterior în baza situațiilor emise privind ratele de incidență COVID– 19 pentru municipiul Alexandria.
Tot în cadrul aceleiași hotărâri s-a prevăzut faptul că activitatea Centrului de Profilaxie Orodentară, cabinetul stomatologic școlar al Liceului Teoretic „Alexandru Ghica” și a cabinetului stomatologic școlar al Colegiului Național Pedagogic „Mircea Scarlat” din municipiul Alexandria să fie suspendate, începând cu data de 09.02.2021, pentru o perioadă de 14 zile.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole