7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Record de permise reţinute. 42 de şoferi au rămas “pietoni” iar 14 certificate de înmatriculare au fost retrase

Sănătate

În perioada 19-21 februarie, poliţiştii au intervenit la aproximativ 250 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 230 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112. Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 580 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 200.000 de lei, au reţinut 42 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii rutieri au intervenit în cazul a două accidente de circulaţie soldate cu rănirea uşoară a două persoane (Liţa şi Frăsinet) şi au constatat 11 infracţiuni privind regimul circulaţiei pe drumurile publice (dintre care: conducere fără permis-3, conducere sub influenţa alcoolului-3), fiind întocmite dosare penale.
Exemple:

  • La data de 21.02.2021, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poeni au depistat un bărbat de 20 de ani, din comuna Siliştea, care conducea un autoturism pe DJ 503, pe raza comunei Purani, emanând halenă alcoolică. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.
  • În aceleaşi condiţii a fost depistat şi un bărbat de 26 de ani, domiciliat în comuna Răsmireşti, care conducea un autoturism pe raza municipiului Alexandria, deşi ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole