5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

„Doar cu buletinul la Paris”…

Sănătate

In urma cu cateva zile, comisiile de cultura reunite ale Parlamentului, au dat aviz negativ pentru rapoartele de activitate ale TVR pe anii 2017, 2018 si 2019. Asta inseamna, ca saptamana viitoare, daca in Plenul Parlamentului se va vota respingerea rapoartelor de activitate, duce la desfiintarea Consiliilor de Administratie ale TVR si SRR si, implicit, plecarea din functii a celor doi directori Doina Gradea (TVR) si Georgica Severin (SRR).
Revenind la votul din comisii, cei mai inversunati au fost deputatii si senatorii USR-PLUS care au atacat-o permanent pe directoarea TVR Doina Gradea.
…Aseara, la ora tarzie, parca a se dori sa se faca o radiografie a vremurilor in care traim, TVR 3 a programat filmul „Doar cu buletinul la Paris”, un film care „copiaza fidel” realitatile de care ne lovim in acest moment. Nu sunt un adept al „scenaritelor ieftine” dar nu pot sa nu ma duc cu gandul la faptul ca programarea unui astfel de film la o ora cu rating a fost facuta din intamplare. Parca multe se leaga si se tes in jurul USR-PLUS. Acest partid a devenit „oaia neagra” a guvernarii, o guvernare care prin ceea ce face, se observa ca da dovada de lipsa de coerenta, oferind suficiente probe strazii de a o contesta. Cat priveste situatia de la Spitalul Foisor, la zid au fost pusi, justificat, Arafat si ministrul Voiculescu. Dar sa nu se uite faptul ca si Spitalul Colentina a fost evacuat in miez de noapte, precum prostii, pentru a fi desemnat spital suport Covid. La acea vreme, nimeni nu a carait, cum se spune. Acum, se pare ca altele sunt „temele” din subsidiar. Ori USR-PLUS ii irita pe liberali pentru a crea premisele de a iesi de la guvernare, fie sunt cu adevarat incompetenti si liberalii vor sa ii arunce din barca, folosind drept pretext, remanierea peste putin timp a lui Voiculescu. Nu stim inca sigur. Dar de un lucru suntem convinsi: sabiile sunt mult prea ascutite intre PNL si USR-PLUS si „ostirile” pe picior de …”razboi”. Iar cum in aceste zile avem din ce in ce mai multe manifestari de strada si de o amploare care creste exponential de la saptamana la saptamana, tragem concluzia ca nimic nu este intamplator.
USR-istii ii vor plecati de la TVR si SRR pe social-democratii Doina Gradea si Georgica Severin si, se spune, au planuri mari cu viitoarele numiri la cele doua societati media ale statului. Ceea ce PNL-ului, nu-i prea vine bine care, ca partid „locomotiva” a guvernarii, deconteaza zilnic. Si are exemple in istoria recenta, cadt PNT-CD, a tot decontat de pe urma PD-ului lui Petre Roman…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole