13.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

„Ziua Rezervistului Militar” – Instituția Prefectului – Județul Teleorman

Sănătate

„Ziua Rezervistului Militar”, instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 467/12.05.2010, este un bun prilej pentru pentru a transmite recunoștința noastră acelora care au slujit, în calitate de cadre militare – ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri sau voluntari angajaţi pe bază de contract, drapelul tricolor, de-a lungul carierei lor.

În fiecare an, dedicăm ultima zi a lunii mai tuturor femeilor și bărbaților curajoși care au depus jurământul militar de credință patriei, au executat serviciul militar și pot fi chemati sub arme oricând țara are nevoie.

Emilia Paraschivescu, prefectul județului Teleorman:

„În ilustra dumneavoastră carieră ați fost veritabili ambasadori ai României, ați contribuit la sporirea vizibilității țării noastre ca aliat important în cadrul NATO, ca participant activ în proiectele în domeniul apărării ale Uniunii Europene sau ca partener strategic al Statelor Unite ale Americii. V-ați desfășurat cu devotament activitatea, iar încrederea de care se bucură în rândul populației armata confirmă, o dată în plus, înaltul profesionalism de care ați dat și continuați să dați dovada.Știți foarte bine că rolul dumneavoastră nu s-a încheiat în momentul trecerii în rezervă și de aceea eu vă rog să vă implicați și să vă puneți cunoștințele și experiența în formarea viitoarelor generații și în promovarea valorilor în care credeți. Cu prilejul acestei zile, urez militarilor aflați în rezervă sau în retragere multă sănătate și o viață plină de bucurii! La mulți ani!”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole