9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la conducerea partidului

Sănătate

„Astăzi, 2 iulie 2021, am depus candidatura pentru un nou mandat în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Teleorman.
Îmi doresc acest mandat pentru a continua drumul pe care am pornit împreună cu echipa mea, pentru a face istorie în Teleorman.
Alături de președintele Klaus Iohannis, Guvernul României și președintele Partidului Național Liberal, voi continua dezvoltarea județului nostru.
Avem o echipă puternică, determinată, a cărei viziune va aduce schimbările pe care teleormănenii le așteaptă de prea mult timp.
Voi lupta permanent pentru investițiile de care județul nostru are nevoie, pentru oamenii care sunt parte din acest minunat colț de țară.
În Teleorman, natura ne-a oferit resurse unice, însă cei care ne-au condus până acum au fost interesați doar de propria bunăstare, în timp ce populația trăia din ce în ce mai rău.
Asta este ceea ce vreau să schimb în județul nostru, liberalismul nu este despre bunăstarea unor grupuri mici, este despre libertate și trai decent, despre dezvoltare și oameni ale căror drepturi sunt respectate”, a declarat senatorul liberal.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole