17.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Eugene, dar tu cărți citești? – Mădălin Borș

Sănătate

Sunt ca filmele, numai că au cuvinte! Ți-ar deschide perspectivele, te-ar face să vezi dincolo de partid și de micile meschinării pseudoliberale. Ai înțelege termenul de „atac furibund” și ai afla că postarea mea de ieri nu este furibundă ci, din contră, glumeață. Apropo, vezi că foarfeca se găsește la croitor, cea de la fotbal se cheamă „pontapé de bicicleta”.
Tot din categoria „Cărți! Te fac neprost!”, îți aduci aminte de lanțul de librării din Alexandria? Acelea pe care le-ai distrus ca să îți pice în labe spațiile comerciale bine poziționate și să produci bani pentru tine. De copiii care nu au avut de unde să-și mai cumpere o carte ți-a păsat? 
Nu vorbi de dezvoltare, Eugene, n-ai niciun drept să mânjești acest concept care ți-e străin. Despre ce realizări vorbești:
❌ WC-urile din fundul curții școlilor?
❌ Rețeaua de apă din Olteni?
❌ Spitalul TBC din Roșiori?
❌ ADI Managementul Deșeurilor, unde ai umflat organigrama cu dubioși, de acum stă să crape?
Eugene, ia spune tu, cu cuvintele tale, cine se lăuda cu „realizările” de mai sus? „Ghici, ghicitoarea mea!”
Nu uita, Eugene, că politica se face pentru oameni. Înaintașii tăi, când spuneau „Prin noi înșine”, nu se refereau la hoțiile partidului.
Te-ai supărat că am expus mica ta manevră cu primarii? Te-ai supărat că se vehiculează numele tău pe la DNA și ai vrut să faci pace cu stăpânirea? Nu-i nimic, mai spun o dată. Câtă vreme investițiile nu se realizează integrat, întreg județul pierde. 
Cât despre venirea mea în Teleorman, fii pe pace. Cunosc realitățile județului nu de un an, de când ți-a fost raportat ție, ci de treisprezece. Diferența dintre noi este că eu am curaj să merg pe orice stradă din Teleorman, oricând, fără alai de aplaudaci și fără să arunce lumea cu pietre după mine. Dacă spui că nu mă cunoști, este din cauză că eu AM REFUZAT să te cunosc pe tine, capitalist liberal umflat din bani publici!
Eugene, nu prin tine vine Salvarea în județul Teleorman. Tic-tac, tic-tac!

Mădălin Borș

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole